خرید هاست | خرید هاست و دامین | خرید سرور مجازی واختصاصی-پارس وب سرور

۱۲ روش برای افزایش سرعت سایت های وردپرسی

یکی از مباحث مهم سایت های وردپرسی سرعت آنها است. در این آموزش می خواهیم فنونی که می تواند باعث افزایش سرعت بارگذاری سایت های وردپرسی شوند را با هم بررسی کنیم.

چرا باید سرعت وردپرس را افزایش دهید؟

دلایل زیادی وجود دارد که باید به آنها توجه داشت، برای مثال موتورهای جستجو (مانند Google) وب سایت هایی را که سرعت بیشتری داشته باشند را در اولویت قرار می دهند.

بنابراین، اگر می خواهید موقعیت سایت را بهبود بخشید، افزایش سرعت باید یکی از اولویت های شما باشد.

مطالعات نشان داده است که زمان بارگزاری بیشتر از ۲ ثانیه معمولاً منجر به برگشت ۴۷ درصد از بازدیدکنندگان می شود. بنابراین، برای اینکه حدود نیمی از بازدیدکنندگان را حفظ کنید، باید سرعت وردپرس را افزایش دهید.

خریداران آنلاین بخش مهمی از این موضوع هستند. آنها انتظار دارند صفحات سایت در زمان کوتاهی بازشوند. بنابراین، اگر یک فروشگاه وردپرسی را اداره می کنید، بهتر است خود را آماده کنید تا پیشرفت های عمده ای انجام دهید تا تجارت شما سودآوری بیشتری داشته باشد.

چگونه زمان بارگیری وب سایت خود را آزمایش کنیم؟


در ابتدا، شما باید زمان بارگزاری فعلی وب سایت خود را تجزیه و تحلیل کنید. به خاطر داشته باشید که این سرعت ممکن است از صفحه ای به صفحه دیگر متفاوت باشد، زیرا به عوامل مختلفی بستگی دارد، مانند :

صفحه اصلی یک وب سایت معمولاً به عنوان معیاری برای آزمایش زمان بارگیری استفاده می شود. به منظور بررسی سرعت، می توانید از سایت زیر استفاده کنید :

WebPageTest.org

در اینجا به روش های افزایش سرعت سایت های وردپرسی می پردازیم.

۱ – از قالب مناسب وردپرس استفاده کنید

قالب‌های وردپرس که شامل عناصر دینامیک ، sliderها ، ابزارک‌ها و آیکون‌های اجتماعی هستند بسیار چشم نواز می باشند. اما این موضوع را بخاطر بسپارید که تعداد زیاد آنها باعث افزایش حجم سایت و سنگین شدن صفحات آن می شود.

بهترین گزینه در اینجا استفاده از قالب های سبک است. یک راه حل این است که به سراغ یکی از قالب های پیش فرض یا بهینه وردپرس بروید یا از فریم ورک های خوب مانند Bootstrap استفاده کنید.

۲ – حجم تصاویر را کاهش دهید

تصاویر عامل اصلی افزایش حجم یک صفحه وب هستند. راه حل این است که حجم آنها را کاهش دهید بدون اینکه کیفیتشان تحت تأثیر قرار بگیرد.
اگر با استفاده از فوتوشاپ یا هر ابزار دیگری تصاویر را به صورت دستی بهینه سازی کنید، مراحل کار طولانی خواهد شد. اما افزونه های وردپرسی خوبی برای این کار وجود دارند، مانند :


Optimole
WP Smush
EWWW Image Optimizer


استفاده از هر یک از افزونه های فوق، در سایت وردپرسی حجم تصاویر را به نسبت خوبی کاهش می دهد ، بنابراین سرعت وب سایت شما را بهبود می بخشند.

۳ – حجم فایل های JS و CSS را کم کنید

با کاهش تعداد و حجم فایلهای CSS و JS، می توانید سرعت بارگذاری صفحات سایت را بهبود ببخشید. همچنین می توانید راهنمایی های Google را مطالعه کرده و اصلاحات لازم را انجام دهید.

در غیر این صورت ، افزونه هایی وجود دارند که به شما در دستیابی به این هدف کمک می کنند. محبوب ترین مورد Autoptimize است که می تواند در بهینه سازی CSS ، JS و حتی HTML وب سایت وردپرس به شما کمک کند.

۴ – از مکانیزم های پیشرفته کش استفاده کنید

یکی از راه های افزایش سرعت سایت های وردپرسی استفاده از افزونه LiteSpeed Cache می باشد. این افزونه توسط تیم لایت اسپید توسعه داده شده است که نتیجه ی آن، سازگاری کامل با وب سرور لایت اسپید سایت شما خواهد بود.

از دیگر مزیت های این افزونه، رایگان بودن آن است که هزینه ای پرداخت نخواهید کرد و می توانید بدون هیچ محدودیتی از قابلیت های آن استفاده کنید.

از آنجایی که ما در پارس وب سرور به طور کامل برای سرورهای خود از وب سرور قدرتمند لایت اسپید استفاده می کنیم، این کش می تواند در حد چشمگیری سرعت و کیفیت پاسخ گویی سایت شما را بهبود بخشد. برای فعال سازی افزونه کش لایت اسپید این آموزش را مشاهده بفرمایید.

۵ – از CDN استفاده کنید

CDN یا Content Delivery Network که به معنی شبکه تحویل محتوا می باشد با استفاده از سرورهای توزیع شده و بر اساس موقعیت جغرافیایی کاربران، موجب بهبود سرعت سایت و بارگزاری مطالب آن برای کاربران می شود.

به عبارتی این سرورها محتوای سایت را از منبع اصلی آن دریافت می کنند و بعد از ذخیره، متناسب با مکان کاربران و بر اساس نزدیک ترین سرور، محتویای سایت را نشان می دهند.

CDN یکی از خدماتی است که باعث بهبود سرعت سایت و کنترل مصرف منابع آن می شود. از جمله این سرویس دهنده ها می توان به کلادفلر و ابرآروان اشاره کرد.

۶ – فشرده سازی GZIP را فعال کنید

فشرده سازی فایل ها می تواند فضای زیادی را برای شما ذخیره کند. برای وب و اینترنت هم می توانید از فشرده سازی GZIP استفاده کنید. این مورد میزان استفاده از پهنای باند و مدت زمان دسترسی به وب سایت شما را کاهش می دهد.

GZIP فایلهای مختلف را فشرده می کند تا هر زمان که بازدید کننده ای می خواهد به وب سایت شما دسترسی پیدا کند، مرورگر آنها ابتدا باید وب سایت را از حالت فشرده خارج کند. این فرآیند میزان مصرف پهنای باند را تا حد قابل توجهی پایین می آورد.

در هاست های ارائه شده توسط پارس وب سرور، این ویژگی به صورت پیشفرض از سمت سرور فعال می باشد.

۷ – پایگاه داده وردپرس از اطلاعات غیر ضروری پاکسازی کنید

حذف داده های غیرضروری، ضمن کاهش حجم پایگاه داده، حجم نسخه‌های پشتیبانی که گرفته می شوند را نیز کاهش می دهد.
لازم است بعضی موارد را از پایگاه‌داده حذف کنید از جمله : نظرات spam ، کاربران جعلی و پیش نویس های قدیمی که دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرند.
همه اینها باعث کاهش حجم پایگاه‌داده خواهد شد و سرعت سایت وردپرسی شما را افزایش می دهد.

۸ – افزونه‌های غیرضروری را غیر فعال کنید

نگه داشتن افزونه های غیرضروری در وب سایت های وردپرسی باعث افزایش حجم فایلها و نسخه‌های پشتیبان می شود. افزایش حجم فایل ها در زمان بکاپ گیری فشار بیشتری را به سرور وارد کرده و منابع زیادی را درگیر خواهد کرد. از طرفی زیاد شدن افزونه ها، کندی سرعت سایت شما را به دنبال خواهد داشت، به خصوص این که ممکن است با همدیگر تداخل داشته باشند.

۹- کدهای خارجی را به حداقل برسانید

استفاده از کدهای خارجی در صفحات وب، حجم زیادی از داده را به زمان بارگیری سایت اضافه می کنند. بنابراین، بهتر است تعداد کدها را کاهش دهید. مثلا موارد مهمتر مانند ابزارهای ردیابی (مانند Google Analytics) فعال باشند.

۱۰ – pingbacks و trackbacks را غیر فعال کنید

pingbacks و trackbacks دو مولفه وردپرسی هستند که هر زمان وبلاگ یا صفحه شما لینکی را دریافت کند، به شما هشدار می دهند. ممکن است این ویژگی مفید به نظر برسد، اما بهتر است از Google Webmaster Tools برای بررسی این موارد استفاده کنید.

زیرا فعال بودن آنها باعث افزایش فشار بر منابع سرویس شما خواهد شد. برای غیرفعال کردن آن، ابتدا وارد پنل پیشخوان وردپرس شوید و از قسمت تنظیمات بر روی (گفتگو) کلیک کنید و تیک مقابل عبارت زیر را بردارید.
اجازه دادن به دیگر وبلاگ‌ها برای آگاه‌سازی پیوندی روی نوشته‌های تازه“”زیرا فعال بودن آنها باعث افزایش فشار بر منابع سرویس شما خواهد شد. برای غیرفعال کردن آن، ابتدا وارد پنل پیشخوان وردپرس شوید و از قسمت تنظیمات بر روی (گفتگو) کلیک کنید و تیک مقابل عبارت زیر را بردارید.


اجازه دادن به دیگر وبلاگ‌ها برای آگاه‌سازی پیوندی روی نوشته‌های تازه

۱۱ – admin-ajax.php را غیر فعال کنید

در سال ۲۰۱۳ ، وردپرس در آپدیت نسخه ۳.۶ در هسته خود فایل admin-ajax.php را اضافه کرد که وظیفه آن برقراری ارتباط میان مرورگر و وردپرس بود . از ویژگی های این فایل میتوان به ذخیره خودکار نوشته ها و مدیریت آن ها و بروزرسانی خودکار پیشخوان وردپرس اشاره کرد.

شاید تا به اینجا این ویژگی بسیار خوب و مفید به نظر برسد اما اجرای زیاد آن منابع سایت شما را به شدت درگیر می کند و پردازش های غیرضروری را انجام میدهد که حتی ممکن منجر به کند شدن سایت شود .برای غیر فعال کردن پردازش های اضافی باید افزونه Heartbeat را نصب کنید. برای انجام آن، می توانید این آموزش را مشاهده بفرمایید.

۱۲ – از هاست مناسب استفاده کنید

یکی از موارد بسیار مهم در افزایش سرعت سایتها به خصوص سایت های وردپرسی، بهره مندی از یک هاست مناسب و با کیفیت است.

شرکت پارس وب سرور با بهره گیری از دانش فنی بروز، نسبت به تنظیمات سرورهای قدرتمند اقدام نموده است و سرویس های میزبانی را در قالب هاست های لینوکس، وردپرس، پربازدید، حرفه ای و اختصاصی ارائه نموده است.

تیم برنامه نویسی پارس وب سرور این سرویس ها را متفاوت تر از شرکت های دیگر به کاربران ارائه می کنند. پارس وب سرور با تنوع محصولاتی که ارائه می کند هم اکنون در کنار بزرگان این بازار قرار گرفته است و روند رو به پیشرفت خود را به صورت مداوم حفظ کرده و در تلاش برای سرعت بخشیدن به آن می باشد.

Rate this post
خروج از نسخه موبایل