پارس وب سرور | خرید هاست و ثبت دامنه ، خرید سرور مجازی

تفاوت هاست اشتراکی ، هاست اختصاصی ، سرور مجازی و سرور اختصاصی

انتخاب نوع مناسب سرویس میزبانی وب برای وب سایت یا پروژه تحت وب شما یک تصمیم حیاتی است . گزینه های مختلفی از جمله هاست اشتراکی ، هاست اختصاصی ، سرور مجازی ( VPS ) و سرور اختصاصی وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند .  در این مقاله ، به بررسی تفاوت هاست اشتراکی ، هاست اختصاصی ، سرور مجازی و سرور اختصاصی می پردازیم تا به شما در انتخاب بهترین گزینه برای نیاز هایتان کمک کنیم.

 

تفاوت هاست اشتراکی ، هاست اختصاصی ، سرور مجازی و سرور اختصاصی

 

البته نیاز است ابتدا درک درستی از اشتراکی بودن هاست داشته باشیم .

منظور از اشتراکی بود هاست چیست ؟

درک دقیق مفهوم اشتراکی بودن هاست بسیار مهم است . در واقع ، اشتراکی بودن هاست به این معنی نیست که منابع به طور کامل بین همه ی وب سایت ها تقسیم شود و هر وب سایت هر میزان که بخواهد می تواند از منابع استفاده کند ؛ بلکه ارائه دهندگان هاستینگ با استفاده از ابزار ها و تکنولوژی هایی منابع سرور را به صورت اختصاصی به هر هاست تخصیص می دهند .

این در واقع به این معنی است که سرور میزبان این هاست ها مشترک است اما منابع تخصیص یافته به هر هاست به صورت کاملا مجزا و مختص همان سرویس هاست است . یعنی با وجود اشتراک در سخت افزار ، هر هاست منابع اختصاصی خود را دارد . این منابع شامل فضای ذخیره سازی، پهنای باند ، پردازنده ( CPU ) و حاقظه ( RAM ) می شود .

ارائه دهندگان هاست ، محدودیت هایی را برای هر هاست در نظر می گیرند تا از استفاده بیش از حد یک وب سایت از منابع و تاثیر منفی بر سایر وب سایت ها جلوگیری کنند . و با استفاده از تکنولوژی های مجازی سازی ، هر هاست را در یک محیط ایزوله قرار می دهند . این امر باعث می شود که ففالیت های یک هاست بر عملکرد و امنیت سایر هاست ها و وب سایت ها تاثیر نگدارد .

 

به طور کلی می توان گفت هاست اشتراکی به معنای استفاده از یک سرور فیزیکی مشترک است ، اما منابع به صورت اختصاصی به هر هاست تخصیص داده می شود و محدودیت هایی برای جلوگیری از استفاده از حد منابع وجود دارد .

 

حالا که مفهوم اشتراکی بودن هاست را متوجه شدیم می توانیم به مقایسه هاست اشتراکی با سایر پلتفرم های میزبانی وب بپردازیم.

 

 

 

هاست اشتراکی

 

هاست اشتراکی ، همانطور که از نامش پیداست این نوع هاست به صورت اشتراکی است و در حالت کلی برای اکثر پروژه های تحت وب نظیر وب سایت ها ،api ها ، ربات ها و …  مناسب است  . این نوع میزبانی گزینه ای مقرون به صرفه برای وب سایت ها و پروژه ها ی کوچک و متوسط با ترافیک کم است .

می توانید لیست هاست های شرکت پارس وب سرور را در منو ی ” خدمات میزبانی ” مشاهده کنید .

مزایای هاست اشتراکی

1.هزینه کم : هاست اشتراکی ارزان ترین نوع میزبانی وب است .

2.راه اندازی آسان : ارائه دهندگان هاست ، تنظیمات فنی را برای شما انجام می دهند .

3.مدیریت ساده : کنترل پنل های کاربر پسند ، مدیریت وب سایت را آسان می کنند .

 

معایب هاست اشتراکی

1.محدودیت منابع سخت افزاری  .

2.محدودیت در تعداد پروژه ها

 

 

هاست اختصاصی

 

هاست اختصاصی نوعی هاست اشتراکی مختص شرکت پارس وب سرور است که از منابع سخت افزاری بسیار بالاتر و محدودیت های بسیار کمتر از یک هاست اشتراکی عادی برخوردار است . این نوع هاست برای وب سایت ها و پروژه هایی با مصرف منابع و ترافیک بالا می تواند گزینه مناسب و ایده آلی باشد .

این نوع هاست در شرکت پارس وب سرور ، ویژگی های تمام هاست های دیگر این شرکت را به همراه منابع فوق العاده بالا ارائه می دهد . در هاست اختصاصی شما امکان راه اندازی پروژه های وردپرسی ، php ، لاراول ، پایتون و Node JS  را در کنار هم دارید و بدون درگیر شدن با مشکلات راه اندازی و آماده  سازی سرور ، می توانید تمام تمرکز خود را روی پروژه بگذارید .

 

برای تهیه هاست اختصاصی می توانید در صفحه اصلی وبسایت پارس وب سرور در منوی “خدمات میزبانی”  هاست اختصاصی را انتخاب کنید . و یا از این لینک بررسی بفرمایید ( خرید هاست اختصاصی ) .

 

مزایای هاست اختصاصی

1.منابع سخت افزاری بسیار بالا

2.انعطاف پذیری بالا : امکان نصب و راه اندازی انواع پروژه ها

3.عملکرد و سرعت بالا

 

معایب هاست اختصاصی

1.هزینه بالا نسبت به هاست اشتراکی

 

سرور مجازی ( VPS )

 

سرور مجازی در واقع یک نمونه کوچک از سرور اختصاصی است . برای ایجاد سرور های مجازی در واقع یک سرور فیزیکی را از طریق تکنولوژی های مجازی سازی به چند سرور با منابع کمتر تقسیم می کنند . هر سرور مجازی ، منابع اختصاصی خود را دارد .

سرور های مجازی در اغلب مواقع تنها به همراه یک سیستم عالم خام ارائه می شود که امور راه اندازی وب سایت به کل به عهده ی صاحب پروژه و برنامه نویس آن انجام می شود .

سرور های مجازی پشتیبانی فنی ندارند و تنها مواردی که مربوط به خود سرور باشد مانند از دسترس خارج شدن ، ریبیلد کردن ، تغییر سیستم عامل ، تهیه آیپی جدید یا تغییر آن و … قابل پیگیری از سمت پشیبانی است .

برای تهیه سرور مجازی می توانید در صفحه اصلی وب سایت پارس وب سرور از منو ی ” سرور مجازی ” مشاهده بفرمایید . ( خرید سرور مجازی ایران)

مزایای سرور مجازی

1.امکان راه اندازی هر نوع پروژه دلخواه

2.کنترل کامل بر روی سرور و داشتن دسترسی روت

3.منابع اختصاصی

4.عملکرد بالا تر از هاست

 

معایب سرور مجازی

1.نیاز به دانش فنی

2.منابع سخت افزاری محدود تر نسبت به سرور اختصاصی

 

 

 

سرور اختصاصی

 

سرور اختصاصی در واقع یک سرور فیزیکی کامل است که می توانید از تمام منابع آن به طور کامل استفاده کنید .البته کانفیگ و پیکر بندی سرور اختصاصی به دانش فنی بسیار بالایی نیاز دارد و برای پروژه های به شدت بزرگ استفاده می شود .

در حالت کلی برای تهیه سرور های اختصاصی باید هزینه بالایی متحمل شوید اما به نسبت سرویس های میزبانی دیگر انعطاف پذیری و عملکرد بسیار بالاتری دارید و به تمام موارد مورد نیاز دسترسی و کنترل کامل خواهید داشت .

برای استعلام و تهیه سرور اختصاصی می توانید تیکت ارسال کنید تا همکاران سمت سرور شما را در انتخاب و تهیه سرور مناسب راهنمایی کنند .

 

در این مقاله به بررسی تفاوت هاست اشتراکی ، هاست اختصاصی ، سرور مجازی و سرور اختصاصی پرداختیم . امیدواریم این مقاله در انتخاب بهتر سرویس میزبانی به شما کمک کرده باشد . درصورت وجود هرگونه مشکل و ابهام در خرید می توانید با همکاران بخش فروش در ارتباط باشید ( ارسال تیکت )

 

Rate this post
خروج از نسخه موبایل