صفحه فرود چیست ؟ صفحات فرود در عین سادگی ممکن است موضوعی گیج کننده برای صاحبان سایت باشند . آیا هر صفحه ای که وارد آن می شویم یک صفحه فرود است؟ صفحات فرود در گوگل آنالیتیکس چه صفحاتی هستند و آیا می توان آنها را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کرد؟
برای پاسخ به این سوالات پیشنهاد میکنیم این مطلب را مطالعه کنید .
لندینگ پیج یا صفحه فرود چیست؟
در دیجیتال مارکتینگ یا همان بازاریابی دیجیتال، صفحه فرود به صفحه ای گفته می شود که به صورت مشخص برای یک هدف طراحی شده است و آن هدف می تواند : فراهم کردن بازدید کننده و مخاطب برای یک صفحه باشد . بازاریابان معمولا این نوع صفحات را به عنوان بخشی از یک کمپین بازاریابی ایجاد می کنند. این کمپین ها می توانند برای موضوعاتی از قبیل ثبت نام در یک رویداد، عضویت در یک خبرنامه و یا کمک مالی به یک موسسه خیریه ایجاد شوند. دراصل صفحات فرود به طور کامل بر روی یک هدف واحد متمرکز هستند و با تمرکز و حذف عوامل حواسپرتی ممکن، شانس تبدیل را افزایش میدهد.
صفحه وب پر از عوامل و دلایل حواس پرتی است و صفحات فرود یا لندینگ پیج یک کمپین فروش سعی می کند از این عوامل خلاص شود .
بهینه سازی یک صفحه فرود
صفحه فرود را کوتاه و ساده نگه دارید! برای اضافه کردن تمرکز بیشتر به صفحه فرود خود، حتی میتوانید فهرست ها را حذف کنید، چون ممکن است افراد را از صفحه فرود خود دور کنید. همچنین، ارتباط صفحات با هم آسان و در دسترس باشد. اگر نیاز دارید تا لینکها را به صفحات دیگر اضافه کنید، آنها را به صورت زیر مجموعه قرار دهید .
عناصر ضروری در صفحه فرود:
عنوانی که پیام را منتقل میکند: کاربر اینجا باید چه کار کند؟
فراخوانی برای اقدام (CTA) و یا یک فرم کوتاه که میتوانند بلافاصله آن را پر کنند.
تعدادی از عناصر ضروری که کاربر قبل از اقدام می خواهد آن ها را بداند. (برای مثال زمان و مکان یک رویداد)
تصاویر بصری: یک تصویر جذاب و یا ویدئوی کوتاه
اثبات اجتماعی (به عنوان مثال نظر یک کاربر یا شرکت کننده راضی)
در صورت نیاز به خرید یا کمک مالی: گزینه های پرداخت
صفحات فرود در گوگل آنالیتیکس
صفحات فرود یک کمپین بازاریابی نباید با صفحات فرود در گوگل آنالیتیکس اشتباه شوند. صفحات فرود در گوگل آنالیتیکس تنها لیستی از صفحات سایت شما هستند که بیشترین ترافیک را از منابع خارجی دریافت میکنند. قرار دادن لینکهای داخلی کافی برای این صفحه ممکن است به آن در رتبه بندی کمک کند. اگر میخواهید محتویات را به صفحه اضافه کنید، شاید حتی با ارتباط با اطلاعات بیشتر در سایت خود، میتوانید آن را به قسمت زیر اضافه کنید چون ممکن است از جذب مخاطبان جلوگیری کند. اما دوباره از خود بپرسید: هدف شما از این صفحه چیست؟ بهتر است فقط یک هدف را بهینه کنیم.
مراحل ساخت صفحه فرود استاندارد
تاکنون در رابطه با landing page یا صفجه فرود بسیار صحبت شده و شنیده اید و مطمئنا میزان اهمیت آن برایتان مشخص شده است. اما به نظر شما این صفحات چطور ساخته می شوند .
1- عنوان جذابی بنویسید
عنوان در همه جا حرف اول را میزند زیرا اولین چیزی است که به چشم مخاطب میخورد و او همینجا تصمیم میگیرد که به صفحه شما وارد شود یا خیر. سعی کنید عنوانی جذاب و بهینه استفاده کنید. از عناوین طولانی پرهیز کرده و نهایتا 10 کلمه در عنوان خود جای دهید.
2- توضیحی برای عنوان خود داشته باشید
به شما گفتیم عنوان را کوتاه و گیرا انتخاب کنید. اما دست شما در زیرعنوان یا توضیح عنوان باز است. میتوانید یک توضیح مختصر اضافه کنید تا عنوان و هدف را بهتر شرح دهید. این بخش دقیقا در زیر عنوان اصلی قرار گرفته و نقش توضیح بیشتر عنوان اصلی را برعهده دارد.
3- قدرت تصاویر را هرگز فراموش نکنید
صفحهای که فقط از متن پر شده باشد هیچ جذابیتی ندارد. در صفحه فرود خود حتما از تصاویر مرتبط و جذاب کمک بگیرید. تصاویر مغز انسان را به طرز عجیبی به سمت خود جذب میکنند و باعث بهتر دیده شدن صفحه مذکور خواهند شد.
4- متن اصلی را بنویسید
حال نوبت به ارائه توضیحات اصلی میرسد. لطفا حاشیه نروید. قرار نیست یک محتوای بلند بالا تولید کنید؛ فقط قرار است درباره هدف اصلی توضیحاتی را ارائه دهید. خیلی واضح و مستقیم به آن اشاره کنید به گونهای که همه چیز گویای فعالیت شما باشد.
5- از Call to action استفاده کنید
هدف ما این است که در نهایت مشتری خود را به سمت فروش بکشیم. برای این منظور پس از ارائه توضیحات و تصاویر باید در انتها با یک Call to action او را منتقل به صفحه مورد نظر کنیم.