خطای connection time out یکی از خطاهایی است که ممکن است سایت های وردپرسی پربازدید با آن مواجه شوند. برای رفع آن باید موارد مختلفی را بررسی کرد که در این آموزش به چند دلیل عمده اشاره خواهیم کرد.
۱ – نصب افزونه جدید یا بروزرسانی آن
یکی از دلایل رایج این خطا، تداخل یک افزونه با فایل های سایت می باشد. برای بررسی این موضوع چنانچه افزونه جدیدی نصب شده است باید آن را غیرفعال کرد. در غیر این صورت باید همه افزونه ها را غیر فعال کرد و در ادامه، تک به تک آن ها را فعال کرد تا افزونه ای که باعث اختلال شده است پیدا شود. برای انجام این موارد می توان از پیشخوان وردپرس اقدام شود، اما چنانچه دسترسی به آن وجود ندارد باید از پنل مدیریت هاست، افزونههای موجود در پوشه Plugins را تغییر نام داد.
۲ – عدم حافظه کافی در فایل wp-config.php
یکی دیگر از مواردی که ممکن است شما را با این خطای وردپرس مواجه کند، عدم حافظه کافی در فایل wp-config.php است. برای برطرف کردن این موضوع باید از پنل مدیریت هاست، کد زیر به این فایل اضافه شود.define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');
۳ – زمان اجرا شدن کدهای PHP در php.ini
مقدار زمانی که برای اجرای کدهای php تنظیم شده است نیز می تواند از عوامل وقوع این خطا باشد. با استفاده از این آموزش فایل htaccess را در public_html باز کرده و کد زیر را وارد می کنیم :php_value max_execution_time 60
سپس فایل را ذخیره کرده و نتیجه را بررسی می کنیم.
روش دیگر این است که وارد پنل مدیریت هاست شویم و تغییرات لازم را اعمال کنیم. با استفاده از این آموزش وارد سی پنل می شویم. سپس از قسمت SOFTWARE وارد بخش MultiPHP INI Editor شده و بعد از انتخاب دامنه، از قسمت max_execution_time مقدار کادر مربوطه را بر روی عدد 60 تنظیم می کنیم.
۴ – اختلالهای بستر شبکه
پس از بررسی موارد بالا اگر همچنان این مشکل وجود داشت، چنانچه از سرویس های داخلی استفاده می کنید ممکن است به علت اختلالهای بستر شبکه، هنگام اتصال افزونه به منابع خارج از کشور، این ارتباط با اشکال مواجه شود و باید این موضوع را در ساعت های مختلف بررسی فرمایید تا بررسی گردد.
امیدواریم این آموزش مورد توجه شما قرار گرفته باشد.