آموزش فعال سازی تایید یا رد کاربران ثبت نام شده در وردپرس

آموزش فعال سازی تایید یا رد کاربران ثبت نام شده در وردپرس
08 - مهر - 1400

در سیستم مدیریت محتوای وردپرس به صورت پیشفرض ثبت نام کاربران بدون نیاز به تایید مدیریت سایت انجام می شود و بعد از تنظیم رمز عبور از طریق لینک ارسال شده به ایمیل کاربر، آن حساب کاربری فعال می شود.

چنانچه می خواهید ثبت نام در سایت وردپرسی شما به صورت محدود شده انجام شود و تنها بعد از تایید مدیر، کاربر بتواند ادامه مراحل ثبت نام را انجام دهد باید از افزونه های وردپرسی استفاده کنید.

یکی از افزونه های کاربردی در این خصوص، New User Approve می باشد که می تواند همچنین امکان مسدود سازی دسترسی لاگین برای کاربرانی که از قبل ثبت نام کرده اند را نیز در اختیار شما قرار دهد.

مراحل نصب و فعال سازی افزونه New User Approve :

ابتدا وارد صفحه پیشخوان وردپرس شده و به حساب کاربری لاگین کنید.

سپس از قسمت جستجوی افزونه ها، عبارت New User Approve را تایپ کرده و افزونه را نصب کنید.

بعد از نصب افزونه مجددا وارد صفحه لاگین پیشخوان شوید.

در توضیحات بالای صفحه مشاهده می شود که دسترسی به پنل فقط برای کاربران تایید شده وجود دارد.

سپس وارد صفحه ثبت نام شوید.

بعد از وارد کردن اطلاعات و ارسال آنها، صفحه زیر نمایان می شود که در نتیجه یک پیام به ادمین سایت و یک پیام برای کاربر ارسال می شود.

پیام زیر برای ایمیل کاربر ارسال می شود و به او اعلام می کند که در وضعیت ثبت نامی pending قرار دارد و باید منتظر تایید یا رد درخواست عضویت توسط مدیر سایت بماند.

سپس وارد پنل ادمین وردپرس شوید و به قسمت User Registration Approval بروید.

مشاهده می شود کاربری که تازه ثبت نام کرده است در وضعیت pending قرار دارد و از بخش Users Pending Approval می توانید حساب کاربری او را با کلیک بر روی Approve تایید کنید.

در اینجا ایمیل تایید ثبت نام برای کاربر ارسال می شود و می تواند رمز عبور خود را برای لاگین تنظیم کند.

در هر زمانی می توانید این حساب کاربری یا هر یک از اکانت های فعال در سایت را غیر فعال کنید تا دیگر دسترسی لاگین را نداشته باشند.

برای این کار کافی است تا از ادمین پیشخوان وارد بخش User Registration Approval شوید و از قسمت Approved Users کاربر مد نظر را انتخاب کرده و بر روی Deny کلیک کنید.

سپس یک ایمیل برای کاربر ارسال می شود و به او اعلام کند که دسترسی او به سایت مسدود شده است.

در نتیجه اگر این کاربر بخواهد به سایت لاگین انجام دهد با هشدار زیر مواجه خواهد شد.

در نهایت چنانچه بخواهید دسترسی کاربر را مجددا به سایت فراهم کنید باید از ادمین پیشخوان و از قسمت User Registration Approval به بخش Denied Users بروید و بر روی Approve در کنار مشخصات آن کاربر کلیک کنید.

امیدواریم این آموزش مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

Rate this post
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *