سی پنل یا دایرکت ادمین کدام یک؟

اگر شما برای نخستین بار قصد راه اندازی یک سایت را داشته باشید و بخواهید هاست تهیه کنید حتما با واژه ی سی پنل و دایرکت ادمین برخورد کرده اید اما سوال اینجاست که سی پنل یا دایرکت ادمین چیست و کدام بهتر است؟
ما در این مقاله سعی خواهیم کرد در حدامکان مزایا و معایت هر دو را بازگو کنیم تا انتخاب درست تری داشته باشید.

سی پنل و دایرکت ادمین هر دو پنل مدیریت هاست می باشند که رابط کاربری را فراهم می کنند و شما می توانید به واسطه آن ها با هاست خود ارتباط داشته باشید و تغییرات مورد نیاز را اعمال کنید.
این دو پنل مدیریت هیچ تاثیر خاصی روی بازدید کننده های شما ندارند و برای بازدید کننده تفاوتی ندارد که شما از کدام پنل استفاده می کنید و هرچه هست مربوط به راحتی شما می باشد.
ویژگی های سی پنل Cpanel
بدون شک سی پنل محبوب ترین و بهترین پنل مدیریت هاست می باشد که بهترین هاستینگ های دنیا از آن استفاده می کنند و در سراسر دنیا طرفداران بیشماری دارد.
بالغ بر 84 درصد متقاضیان هاست و سرور مجازی ترجیح می دهند از پنل مدیریتی سی پنل استفاده کنند که این خود نشان از برتری عجیب این پنل نسبت به دایرکت ادمین دارد.
سی پنل با ظاهری گرافیکی جذاب حس بسیار خوبی را به کاربر القا می کند و دسترسی به بخش های مختلف آن حتی برای کاربران تازه کار هم راحت می باشد.

در سی پنل کاربر می تواند آمار بازدید کنندگان سایت خود را به صورت حرفه ای مشاهده و امکانات ایمیل بهتری دریافت کند.
شرکت سی پنل همواره آموزش هایی در رابطه کار با این پنل را بر روی اینترنت قرار می دهد تا کاربران از آن استفاده کنند بنابراین کاربر در صورت بروز کوچکترین مشکلی با یک سرچ ساده به راحتی آن را حل می کند.
در سی پنل ماژول ها و امکانات به راحتی قابل توسعه و نصب شدن هستند و هیچ هزینه اضافی بابت آن دریافت نمی شود.
تمام بخش های کار را می توان در سی پنل با رابط کاربری انجام داد و لازم نیست به root shell بروید که برتری بزرگی به حساب می آید.
ویژگی دایرکت ادمین DirectAdmin
دایرکت ادمین هم یکی از پنل های مدیریت هاست است که عموما مورد استفاده قرار می گیرد.
هزینه لایسنس بسیار کمتری نسبت به سی پنل و محیط کاربری ساده تری دارد و به 3 بخش مدیر، نمایندگان و اکانت کاربر تقسیم می شود که در نگاه اول بسیار ساده می باشد ولی اگر دنبال بخش خاصی باشید و جای آن را ندانید بسیار دچار دردسر خواهید شد.
دایرکت ادمین با وجود اینکه پنل مدیریت خوبی به حساب می آید ولی نصب ماژول و افزونه ها بر روی آن رایگان نمی باشد و هزینه زیادی دریافت می گردد که یک ضعف بزرگ به حساب می آید.

سرعت دایرکت ادمین بخاطر محیط ساده آن بیشتر است و منابع کمتری از سرور را مورد استفاده قرار می دهد عموما کاربرانی که دیگر کاملا به سی پنل و دایرکت ادمین مسلط می باشند ممکن است بخاطر ارزان تر بودن لاینسس از دایرکت ادمین استفاده کنند.
در دایرکت ادمین برای تکمیل کار باید به root shell وصل شد که کمی پیچده و سخت می باشد و برای کاربران تازه وارد مشکل ساز می شود.
نتیجه گیری:
در تمام نظرسنجی ها و مقایسه های این دو پنل مدیریتی یک برنده بی چون و چرا به نام سی پنل وجود دارد.
سی پنل به سرعت در حال آپدیت و به روز شدن می باشد و امکانات بیشتری را در اختیار کاربر قرار می دهد که به راحتی نمی توان از کنار آن گذشت.
با تمام وِیژگی های مثبت دایرکت ادمین اما این سی پنل می باشد که همواره مورد رضایت کاربران قرار دارد.
شرکت پارس وب سرور با قبول هزینه لایسنس بالاتر سی پنل در راستای جلب رضایت مشتریان عزیز این پنل قدرتمند را بر روی هاست های خود بدون هزینه اضافی ارائه می دهد.
گاهی کاربران ما نگران تحریم های شرکت سی پنل می باشند اما باید به طور قاطع خدمت شما بزرگواران عرض کنیم کوچیکترین مشکلی برای هاست و اطلاعات شما پیش نخواهد آمد چون ما راه حل های قطعی و مطمئنی را در این باره به کار گرفته ایم.
اگر سوالی راجع سی پنل و نحوه کار با آن دارید فراموش نکنید کارشناسان بخش فنی ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند.
![خطای دسترسی به دیتابیس در لاراول [Access denied for user] خطای دسترسی به دیتابیس در لاراول [Access denied for user]](https://parswebserver.com/wp-content/uploads/2023/09/laravel_db_errore_pws-415x235.jpg)
خطای دسترسی به دیتابیس در لاراول [Access denied for user]

راهنمای بررسی و رفع کندی وب سایت

آموزش فعالسازی SSL در هاست

ساخت دیتابیس مونگو دی بی و اتصال به studio 3t

فعال کردن extension های php در cPanel

جلوگیری از ارتباط لینک های خارجی پیشخوان وردپرس

مشاهده لاگ های سایت در Raw Access سی پنل

معرفی سرویس Webalizer در سی پنل

معرفی سرویس آمار سی پنل Awstats

معرفی سرویس Virus Scanner در سی پنل

معرفی قابیلت Track DNS در سرویس های سی پنل

معرفی بخش BoxTrapper در سی پنل

قابلیت Greylisting در سی پنل

آموزش مسدود سازی IP با استفاده از IP Blocker سی پنل

ایجاد رکوردهای DNS در ZoneEditor سی پنل

بررسی Bandwidth در سرویس سی پنل

کد EPP چیست

جلوگیری از دریافت ایمیل های خاص در سی پنل

آموزش ایجاد ساب دامنه در هاست سی پنل

آموزش مدیریت فضای ایمیل سی پنل

آموزش رفع ارور 502 Bad gateway
![خطای دسترسی به دیتابیس در لاراول [Access denied for user] خطای دسترسی به دیتابیس در لاراول [Access denied for user]](https://parswebserver.com/wp-content/uploads/2023/09/laravel_db_errore_pws-415x235.jpg)
خطای دسترسی به دیتابیس در لاراول [Access denied for user]

راهنمای بررسی و رفع کندی وب سایت
![راهنمای اسلاگ فارسی در جنگو [persian slug for django] راهنمای اسلاگ فارسی در جنگو [persian slug for django]](https://parswebserver.com/wp-content/uploads/2023/08/Slug-django-415x235.jpg)
راهنمای اسلاگ فارسی در جنگو [persian slug for django]

آموزش اضافه کردن امضای دیجیتال به webmail

راهنمای رفع خطای MODULE_NOT_FOUND در Nodejs

چرا باید هاست اختصاصی خریداری کنیم؟

نحوه عیب یابی وردپرس

آموزش انتقال ایمیل های دایرکت ادمین به سی پنل

20 راهکار برای افزایش سرعت سایت های وردپرسی!
