تفاوت و برتری سرورهای G10 در مقایسه با سرورهای G9
شرکت hp یکی از معتبرترین و بزرگترین شرکت های بین المللی در حوزه تکنولوژی است که یکی از محصولات آن، سرورهای این شرکت می باشد که دارای تکنولوژی بالایی بوده و سرورهای با برند این شرکت بسیار معروف و پر استفاده هستند.
شرکت hp سابقه طولانی و خوبی در زمینه تولید سرور با تکنولوژی بالا دارد که سهم بزرگی از بازار سرور را نیز به خود اختصاص داده است.
در سال 2014 شرکت hp سرورهای G9 را به بازار عرضه کرد که قابلیت پشتیبانی از رم های ddr 4 را دارد و از bios و UEFI هم پشتیبانی می کند.
در سال 2017 سرورهای نسل 10 به نام G10 به بازار معرفی شد که از لحاظ سخت افزاری ارتقا بسیار بالایی نسبت به نسل قبلی داشتند.
سرورهای پارس وب سرور که میزبان وب سایت های شماست از برند hp می باشد که به خوبی کانفیگ شده است و برای راهاندازی پروژههای مختلف وردپرسی، پایتون و نود جی اس و سایر فریمورکها قابل تهیه و استفاده است.
مقایسه سرورهای G9 و G10 شرکت hp
هم سرورهای G9 و G10 جزو پر فروشترین و محبوبترین سرورهای شرکت hp میباشد که در ادامهی این مقاله، شباهتها و تفاوتهای این دو نسل را با هم مقایسه و بررسی میکنیم:
پردازنده سرورها
مهمترین تغییر و ارتقا در سرورهای G10، ارتقای پردازنده آن هست که در نسل G9 از پردازنده اینتل زئون سری E5 پشتیبانی میشد اما در نسل G10 این سرورها از نسل جدید سی پی یو های اینتل پشتیبانی میکند.
سرورهای G9 تا حداکثر 22 هسته را در هر سی پی یو ساپورت میکند و حداکثر 3.7 گیگاهرتز و فرکانس رم هم 2400 مگاهرتز میباشد.
در سرورهای G10 تا حداکثر 28 هسته در هر سی پی یو پشتیبانی میشود و فرکانس سی پی یو تا 3.9 گیگاهرتز و فرکانس رم هم تا 3200 مگاهرتز میباشد.
سرورهای G10 از سی پی یو ها خانواده Xeon شامل سری 3100 – 4100 – 5100 – 6100 – 8100 پشتیبانی میکند که تا 2 سی پی یو بر روی هر سرور قابل نصب هست که باعث میشود روی یک سرور بتوان تا 56 هسته نصب شود.
رم سرورها
سرورهای G9 حداکثر 128 گیگ رم برای هر اسلات با فرکانس کاری 2133 و 2400 مگاهرتزی را پشتیبانی میکند.
در سرورهای G10 مقدار حداکثر رم برای هر اسلات رم با استفاده از تکنولوژی HPE Persistent Memory تا حداکثر 512 گیگابایت برسد که فرکانس کاری 2600 و 2933 مگاهرتزی دارند.
سرورها G10 دارای 24 اسلات رم هستند که باعث میشود بتوانند قابلیت افزایش رم تا 3 ترابایت را داشته باشند.
هارد سرورها
بر روی سرورهای G10 امکان نصب 24 عدد هارد 2.5 اینچی (لپ تاپی) و یا 12 عدد هارد معمولی 3.5 اینچی وجود دارد.
سرور G10 با حافظههای NVDIMM (Non-Volatile Dual In-Line Memory Module) سازگار است.
حافظههای NVDIMM این امکان را فراهم میکنند تا اطلاعات در صورت قطعی برق حفظ شوند و جلوی از دست دادن دادهها را بگیرد.
این یک ویژگی بسیار مهم در محیطهایی است که اطلاعات حیاتی را میزبانی میکنند.
دسترسی از دور ilo5
ilo5 به مدیران سرور امکان میدهد که به سادگی و با اطمینان از راه دور به سرور خود وصل شوند و کار مدیریت و نظارت و پیکربندی بر سرور را انجام دهند.
یکی از ویژگی این سرورها Silicon Root of Trust است که تمام لایه های سرور از جمله سختافزار و فریمورها و بارگزاری سیستم را تحت نظارت امنیتی و رمزنگاری قرار میدهد.
با این کار احتمال نفوذ کاهش می یابد و باعث افزایش امنیت سرور میشود.
سایر موارد
کارت شبکه سرورهای G10 قابلیت ارتقا تا 25gb را دارند که در نسل G9 این مقدار برابر با 10 Gb بود.
قیمت سرورهای G10
قیمت سرورهای G10 از قیمت سرورهای G9 با توجه به تکنولوژی بالاتر آن، بیشتر است.
البته قیمت سرور به کانفیگ آن هم بستگی دارد.
اینکه چه نوعی از سخت افزار مانند هارد، رم، سی پی یو و کارت شبکه بر روی سرور نصب شده باشد؛ بر روی قیمت تمام شده آن تاثیر دارد.
البته در زمان اضافه کردن قطعات سخت افزاری باید دقت کرد که این قطعات با هم سازگاری داشته باشند و به اصطلاح Compatible باشند.
با وجود سرعت و راندمان بالاتر سرورهای G10، این هزینه ی بالا به صرفه بوده و باعث افزایش راندمان و کارایی سرور میشود.
سرورهای جدید G10 در هاست های اختصاصی لوکیشن ایران شرکت پارس وب سرور استفاده میشود که باعث افزایش و بهبود سرعت وب سایتهای میزبانی شده در این سرورها میشود.
ذکر این نکته ضروری است که هزینه انتقال از سایر شرکتها به سرورهای قدرتمند پارس وب سرور رایگان میباشد و انتقال کامل اطلاعات شما توسط همکاران بخش فنی انجام میشود که شما میتوانید به راحتی کار انتقال وب سایت خود را به همکاران ما بسپارید.
شما میتوانید با خرید هاست از پارس وب سرور، بک آپ خود را در هاستهای خریداری شده ریستور کنید.
با ریستور بک آپ، میتوانید مجدد وب سایت و یا پروژه خود را راه اندازی کنید.
برای این کار میتوانید با شماره های شرکت پارس وب سرور تماس بگیرید (۰۲۱۴۱۲۵۶۷۹۷ – ۰۱۱۴۴۱۵۳۰۷۴) و یا اینکه از پنل کاربری خود، درخواست پشتیبانی ارسال کنید تا همکاران بخش فنی راهنماییهای لازم را خدمت شما ارائه دهند و هماهنگی های لازم جهت انتقال و یا راهاندازی وب سایت و یا پروژه را با شما انجام دهند.