امروز ۰۶ - اردیبهشت - ۰۳
دقیقه مطالعه

16 تکنیک برای موفقیت وب سایت

16 تکنیک برای موفقیت وب سایت
14 - تیر - 1397

همانطور که اطلاع دارید امروزه راه اندازی وب سایت بسیار ساده بوده و نیازی به دانش برنامه نویسی ندارد و می توان با نصب انواع CMS ها یا سیستم های مدیریت محتوا که برای کاربردهای فراوانی طراحی شده اند و به صورت رایگان در اختیار عموم قرار میگیرند استفاده کنید.

 

تکنیک های موفقیت وب سایت تکنیک های موفقیت وب سایت

 

اما واقعا با راه اندازی یک وب سایت ما می توانیم موفق باشیم؟

جواب این سوال قطعا خیر است، راه اندازی وب سایت بدون برنامه ریزی و تفکر قطعا نتیجه مطلوبی برای ما نخواهد داشت و بعد از مدتی مدیر وب سایت را دلسرد و آن وب سایت را با شکست مواجه خواهد کرد.

 

ما در این مقاله می خواهیم 16 تکنیک برای موفقیت وب سایت را را خدمت شما عزیزان ارائه کنیم تا بتوانید یک وب سایتی با درصد موفقیت بالا راه اندازی کنید و به نتیجه مطلوبی که می خواهید برسید.

 

مشخص کردن توانایی خود در موضوع مورد نظر:

 

در مرحله اول 16 تکنیک برای موفقیت وب سایت باید مشخص کنید که توانایی شما در چه موضوع و زمینه ای می باشد، برای مثال اگر می خواهید وب سایتی در زمینه بازی های کامپیوتری راه اندازی کنید باید حتما در این زمینه اطلاعات و توانایی اداره چنین وبسایتی را داشته باشید یا اینکه می خواهید فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی داشته باشید اما هم دانش شما در این زمینه کم است و هم تهیه این لوازم برای شما مشکل است راه اندازی چنین وب سایتی به هیچ وجه به موفقیت نخواهد رسید.

ما اول باید مشخص کنیم در چه موردی توانایی داریم برای مثال فردی که در منطقه مرزی زندگی میکند و لوازم خانگی یا هر نوع محصول دیگری به راحتی و مخصوصا با قیمت مناسب تری در دسترس وی قرار دارد یک فرصت مناسب برای راه اندازی وب سایت فروش محصولات خانگی می باشد. یا اگر در شهر یا استانی هستید که محصول مخصوص خود را دارد ایجاد وب سایتی با محوریت آن محصول شما را از دیگران متمایز میکند.

 

جم آوری یک تیم برای هدایت وب سایت:

 

یک تیم بسیار موفق تر از یک نفر می تواند وب سایت را هدایت کند، اگر هدفتان بزرگ است حتما یک تیم جمع کنید و خودتان به تنهایی همه کارها را به عهده نگیرید.

با جمع آوری حداقل 2 یا 3 نفر وظیفه هر فرد را مشخص کنید تا هم سریع تر و هم با درصد موفقیت بیشتری به فعالیت بپردازید، مطمئنا چند نفر بهره وری بسیار بیشتری نسبت به یک نفر خواهند داشت.

 

انتخاب نام برند و دامنه یا دامین مناسب:

 

یکی از موارد مهم نام برند و آدرس دامنه یا دامین مناسب برای وب سایت می باشد که باید در زمان خرید دامنه به آن توجه داشته باشید. البته در این موضوع زیاده روی نیز جایز نیست یعنی مثل افرادی نباشید که چندین ماه درگیر انتخاب نام یا آدرس دامنه برای وب سایت خود هستند اما باید در انتخاب آن ها دقت کنید،

نکاتی برای انتخاب دامنه مناسب: آدرس دامنه باید تا حد ممکن کوتاه، با معنی و راحت از نظر تایپ و خواندن باشد تا در نگاه اول در ذهن کاربر یا مشتری ثبت شود.

 

طراحی وب سایت مناسب و کاربردی:

 

طراحی وب سایت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است مخصوصا طراحی صفحه اول وب سایت، وب سایت ما باید طوری طراحی شود که همه چیز به راحتی در دسترس کاربر قرار بگیرد و از زیبایی بالا و درعین حال تا حد ممکن سبک از نظر حجم طراحی شود.

شما هرچقدر محصولات یا مطالب مفیدی در وب سایت خود داشته باشید اما ظاهر وب سایت شما مناسب نوع وب سایت شما نباشد بازدید کننده را دلسرد خواهد کرد. یکی از موارد مهم نیز ریسپانسیو بودن وب سایت می باشد به این معنا که وب سایت شما باید در تمامی دستگاه ها به خوبی و با سرعت بالا لود شود و با تمامی سایز های صفحه نمایش سازگاری داشته باشد.

چکیده این بخش: طراحی وب سایت زیبا با حجم کم، کاملا ریسپانسیو، بهینه بودن و سرعت بالا، مناسب برای نوع وب سایت شما

 

تولید محتوای اختصاصی:

 

یکی از موارد بسیار پر اهمیت برای پیشرفت یک وب سایت تولید محتوای اختصاصی می باشد. وب سایتی موفق خواهد بود که مطالب آن کپی گرفته از سایت های دیگر نباشد امروزه این مورد بیشتر رعایت می شود چون موتورهای جستجو مثل گوگل به این مورد حساسیت زیادی دارند در واقع اگر شما مطالب سایت های دیگر را کپی کرده و در سایت خود انتشار بدهید به وب سایت های رقیب خود کمک کردید که رتبه بهتری در موتورهای جستجو پیدا کنند چون گوگل آن وب سایت را مرجع در نظر گرفته و وب سایت شما را در سطح پایین تری از آن قرار میدهد.

از موارد دیگری که باید رعایت شود این است که محتوای تکراری و با حجم های بالا نه تنها فایده ای برای وب سایت ما ندارید بلکه باعث زیان نیز می شود.

چکیده این بخش: تولید محتوای باید اختصاصی، کاربردی، سبک و مفید باشد و همچنین خوانایی بالایی نیز داشته باشد.

 

انتخاب کلمات کلیدی مناسب:

 

منظور از کلمات کلیدی کلماتی است که برای موضوع آن وب سایت بسیار پر اهمیت است و کاربر با جستجوی آن کلمات می تواند وارد وب سایت ما بشود برای مثال کلمات کلیدی برای یک سایت فروش موبایل می تواند خرید موبایل، خرید تلفن همراه، قیمت گوشی موبایل و غیره باشد که این کلمات باید در مطالب یا محتوای وب سایت شما استفاده بشود.

توجه داشته باشید که از تکرار بیهوده و بیش از حد کلمات کلیدی در یک صفحه خودداری کنید چون هم برای کاربر ناخوشایند است و هم برای موتورهای جستجو فایده ای ندارد.

 

لینک سازی های داخلی مناسب:

 

مطالب و محتوای وب سایت ما باید به صورت بسیار منظم به هم لینک شود تا هم برای کاربر مطالب در دسترس باشد و هم تاثیر بسیار زیادی در بهینه شدن رتبه شما در موتورهای جستجو خواهد داشت، درواقع مطالب و مقاله های وب سایت شما به صورت زنجیر وار به هم متصل می شود.

اگر بخواهیم این موضوع را به صورت یک مثال بیان کنیم به این صورت می شود که یک وب سایت برای مثال 4 تا صفحه دارد که یکی از آن ها صفحه اصلی و 3 تا دیگر مقاله آن وب سایت هستند، ما در مقاله اول به کلمه یا کلماتی رسیدیم که تقریبا موضوع بحث مقاله دوم ما است، ما باید این کلمه را به مقاله دوم لینک کنیم برای مثال مقاله دوم ما در مورد راهنمای انتخاب هاست مناسب است و ما در مقاله به این کلمه یا کلمه مرتبط با آن رسیدیم، پس آن را به مقاله دوم لینک میکنم مثل همین کاری که در این مقاله انجام شده است. و برای مثال کلمه خرید هاست را در مقاله سوم داریم که این کلمه کلیدی بسیار مهم ما بوده و این کلمه را در صفحه اصلی سایت داریم پس آن را لینک میکنیم به صفحه اصلی.

نکته: به این نکته باید دقت داشته باشید که اگر در مقاله ای کلمه خرید هاست را لینک کردید به صفحه اصلی، در مقاله های بعدی وقتی به این کلمه رسیدید باید لینک شود به صفحه اصلی و به صفحات دیگر به هیچ وجه لینک نشود.

نکته دوم: به هیچ وجه در لینک دهی های داخلی زیاده روی انجام ندهید که تاثیری برای وب سایت ندارد.

 

بک لینک یا لینک های خارجی:

 

بعد از لینک سازی داخلی به لینک سازی خارجی یا بک لینک میرسیم شاید کلمه بک لینک برای شما قابل درک نباشد اما بک لینک به زبانی ساده یعنی لینک هایی که از وب سایت های دیگر به سایت شما داده می شود.

بک لینک ها تاثیر بسیار زیادی در افزایش رتبه سایت شما در موتورهای جستجو داشته و کاربران و بازدید کننده های دیگر را به وب سایت شما هدایت میکند.

از موارد بسیار مهمی که در بک لینک ها باید رعایت کنید این است که سعی کنید از وب سایت های مرتبط لینک بگیرید و در صفحاتی که لینک های خارجی بسیار زیادی وجود دارد لینک تهیه نکنید و همچنین رتبه و اهمیت وب سایتی که در آن بک لینک میگیرید بسیار مهم می باشد به صورتی که ممکن است تعداد بک لینک یک وب سایت 3 عدد باشد و وب سایتی دوم 100 عدد بک لینک داشته باشد اما وب سایت اول که 3 عدد بک لینک دارد رتبه بهتری در موتورهای جستجو بگیرد چون آن 3 وب سایتی که به وب سایت اول لینک داده اند مجوعا رتبه بهتری نسبت به آن 100 وبسایت داشته اند.

چکیده این بخش: تهیه بک لینک از وب سایت های مرتبط، عدم زیاده روی در تهیه بک لینک، تهیه بک لینک از وب سایت های معتبر و دارای رتبه بالا

 

آپتایم و سرعت بالای وب سایت:

 

بسیار مهم است که وب سایت ما در تمامی طول شبانه روز به صورت مداوم و با سرعت بسیار بالا در دسترس کاربران قرار داشته باشد.

ما باید در انتخاب خدمات هاستینگ مناسب دقت زیادی داشته باشیم و سرویس هایی با کیفیت بالا را انتخاب کنیم تا کمترین قطعی و بیشتری سرعت را داشته باشند این دو فاکتور هم برای کاربر یا بازدید کننده وب سایت مهم است و هم برای موتورهای جستجو از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

 

ثبت وب سایت در موتورهای جستجو:

 

امروزه اکثر افراد برای پیدا کردن مطالب، محصولات و یا خدمات در موتورهای جستجو به جستجو میپردازند، پس وجود وب سایت ما در نتیجه موتورهای جستجو بسیار مهم است، درواقع مشتری که از موتور جستجو عبارت خرید موبایل را سرچ میکند دنبال خرید موبایل است و جز مشتری های هدف برای وب سایت های فروش موبایل می باشد، پس اگر وب سایت ما که در زمینه فروش موبایل فعالیت میکند و در موتورهای جستجو به کاربر پیشنهاد شود می تواند مشتری هدف را به سایت ما هدایت کند.

موتور جستجویی که ایرانی ها بیشتر از آن استفاده میکنند موتور جستجوی گوگل است، ما در مقاله معرفی سایت به گوگل در مورد ثبت سایت در گوگل آموزش داده ایم که می توانید آن را مشاهده کنید.

 

افزایش رتبه یا SEO وب سایت در موتورهای جستجو:

 

همانطور که میدانید فقط ثبت وب سایت شما در موتورهای جستجو کافی نیست و این فقط قدم اول است، قدم بعدی افزایش رتبه وب سایت شما در موتورهای جستجو می باشد به طوری که اگر کاربری کلمه کلیدی مرتبط با وب سایت شما را سرچ میکند وب سایت شما در نتیجه های اول موتورهای جستجو قرار بگیرد.

بحث SEO بسیار پیچیده و طولانی است و شامل بسیاری از موارد می شود که در این مقاله نمیتوان به آن پرداخت اما بعضی از قسمت های آن نظیر بک لینک ها و لینک سازی های داخلی و مقاله های اخصاصی و… در این مقاله بحث شده است.

 

فعالیت در شبکه های اجتماعی:

 

شبکه های اجتماعی امروزه طیف بسیار زیادی از کاربران را به خود اختصاصی داده است و فرصت مناسبی برای معرفی وب سایت ما هستند، ما باید در شبکه های اجتماعی که محبوبیت زیادی بین ما ایرانی ها دارند فعالیت کنیم برای مثال اینستاگرام، تویتر، لینکدین، فیسبوک و غیره…

در این شبکه ها صفحات مخصوص وب سایت خود را راه اندازی کنید و در آن به معرفی وب سایت و اشتراک گذاری مقاله های خود در آن ها بپردازید، این کار هم کاربرهای دیگر را به وب سایت شما آشنا میکند و هم تاثیر زیادی در بهینه سایت سایت شما در موتورهای جستجو دارد.

همچنین فراموش نکنید که لینک صفحات در شبکه های اجتماعی را در وب سایت خود نیز قرار بدهید.

 

تبلیغات در وب سایت های مرتبط:

 

یکی از راه هایی که می تواند وب سایت شما را به نتیجه مطلوب برساند، تبلیغات در وب سایت هایی است که مشتری های هدف شما از کاربران و یا بازدید کنندگان آنها هستند.

برای مثال یک وب سایت فروش لوازم آرایشی و بهداشتی می تواند در وب سایتی که مقاله و مطالبی را ارائه میکند که مخاطبانش بیشتر طیف زنان و دختران است به معرفی یا تبلیغ وب سایت خود بپردازد.

 

به روز رسانی محتوای وب سایت:

 

با به روز رسانی محتوای وب سایت خود با محتوای به روز و کاربردی می توانید وب سایت خود را زنده نگه دارید. یک وب سایتی که مقاله و مطالبش به روز نمی شود یک وب سایت مرده محسوب می شود و هم از نظر کاربر و هم از دید موتورهای جستجو خارج می شود.

حتی اگر وب سایت شما فروشگاهی است باید حتما مقاله های مرتبط در وب سایت خود را انتشار بدهید چه بسا این مقاله ها اخبار حوزه فعالیت شما باشد!

آنالیر کردن وب سایت:

 

ما باید به صورت منظم وب سایت خود را آنالیز کنیم این آنالیز می تواند در رابطه با کاربرانی باشد که وارد وب سایت ما می شوند و یا وب سایت های رقیب ما، ابزارهای زیادی برای آنالیز بازدید کننده وب سایت وجود دارد یکی از این ابزارها گوگل آنالیز می باشد که مقاله ساخت گوگل آنالیز برای سایت را می توانید مشاهده کنید.

با بررسی اینکه این کاربران بیشتر از کجا به وب سایت شما هدایت میشوند و تعدادشان چقدر است و چه زمانی در سایت میمانند و به کدام صفحات میروند می توانید به بهبود وب سایت خود کمک کنید.

برای وب سایت های رقیب ابزارهایی مثل الکسا و یا وب سایت هایی که ابزار های بررسی SEO را ارائه میکنند میتوانید مشاهده کنید میزان محبوبت وب سایت های رقیب شما به چه صورت است و از کجا بک لینک تهیه کرده اند و موارد های دیگر که در این مقاله نمی گنجد.

 

برند سازی:

 

به برند سازی وب سایت خود فکر کنید، مقاله هایی که در این زمینه وجود دارد را مطالعه کنید تا بتوانید برند خود را به کاربران معرفی کنید.

وب سایتی که تبدیل به برند می شود هزینه تبلیغات آن کاسته شده و طیف کاربران یا مشتریان زیادی را به حود جذب میکند.

 

امیدوارم این مقاله مفید واقع شده باشد و شما را در پیشبرد اهدافتان یاری کرده باشد.

 

4.6/5 - (11 امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[bws_google_captcha]

دیدگاه های این نوشته