محدود کردن صفحه مدیریت به یک IP
در این محتوای آموزشی می خواهیم به نحوه ایجاد محدودیت IP برای ورود به مسیر مدیریت سایت از طریق cpanel بپردازیم.
امنیت از مسائل بسیار مهم برای مدیران وب سایت ها است و یکی از راه های تامین آن، محدود کردن ورود افراد به پنل مدیریتی سایت ها برای اساس IP می باشد.
نحوه محدود کردن مدیریت به یک IP
برای انجام این کار وارد محیط cpanel شوید و از قسمت File Manager وارد پوشه public_html شوید.
سپس وارد مسیر مدیریتی سایت خود شوید، برای مثال wp-admin برای سیستم های وردپرسی می باشد.
در اینجا فایلی را با نام htaccess. را مشاهده کنید، چنان چه فایلی با این نام را نمی بینید ابتدا باید قابلیت نمایش فایل های پنهان شده در هاست را فعال کنید.
برای انجام این کار بر روی آیکون Settings که در بالای صفحه سمت راست وجود دارد، کلیک کنید.
سپس تیک گزینه Show Hidden Files (dotfiles) را فعال کرده و Save کنید.
(نمایش فایل های مخفی cpanel)
در اینجا چنان چه همچنان قادر به مشاهده فایل htaccess. نیستید باید فایلی را با این نام در مسیر پوشه پنل مدیریت سایت خود بسازید.
برای انجام این کار بر روی آیکون File در بالای صفحه سمت چپ کلیک کنید و در قسمت New File Name عنوان htaccess. را وارد کنید و سپس Create New File را بزنید.
در این مرحله وارد فایل htaccess. شوید. بدین منظور بر روی فایل، کلیک راست کنید و گزینه Edit را بزنید و در پنجره نمایش داده شده مجدد گزینه Edit را انتخاب کنید.
سپس کد های زیر را وارد کنید :
Order allow,deny
Deny from all
Allow from “your public IP”
با این دستور، فقط IP شما قابلیت مشاهده پنل مدیریتی سایت را دارد و حتی شخص دیگری با در اختیار داشتن username و password قادر به ورود به صفحه نیست زیرا فقط به شما این دسترسی داده شده است.
نحوه پیدا کردن IP سیستم :
برای مشاهده IP خود می توانید بر روی لینک زیر کلیک کنید:
MY IP
برای مثال چنانچه ۱۰۰.۱۵۰.۱۷۰.۱۹۰ باشد، کد دستور مطابق زیر خواهد بود:
Order allow,deny
Deny from all
Allow from 100.150.170.190
نکته : لطفا در نظر داشته باشید که باید IP شما از نوع استاتیک باشد که همواره مقدار ثابتی داشته باشد، در غیر این صورت چنان چه IP شما از نوع dynamic باشد و با هر بار روشن و خاموش شدن مودم اینترنت یا موارد مشابه، IP جدیدی از سمت ISP خود دریافت کند، باید هر بار کد دستوری اشاره شده را ویرایش کنید.
بنابراین اگر IP شما از نوع dynamic هست ابتدا به ISP خود درخواست دریافت IP از نوع static بدهید و سپس مراحل بالا را انجام دهید.
امیدواریم این آموزش برای شما مفید بوده و گامی برای تامین امنیت وب سایت شما باشد.
مقاله بسیار خوبی بود
مرسی مقالتون خیلی به دردم خورد
برای کشور ایران چطوری دستور بدیم؟
فقط از ایران بتونن به wp-admin دسترسی داشته باشن؟
سلام. کاربران و بازدیدکنندگان سایت شما باید خروجی وب سایت شما رو مشاهده کنن و نباید به فولدر wp-admin ادمین دسترسی داشته باشند. این فولدر فقط مختص ادمین سایت هست و شامل فایل ها و فولدرهای قسمت مدیریت وردپرس هست. شاید پست راهنمای ایران اکسس کردن بتونه اطلاعات بیشتری در این زمینه برای شما فراهم کنه