حمله ی DDoS چیست؟ + فیلم

حملات دی داس (DDoS) را بیشتر بشناسیم
در این پست از پارس وب سرور میخواهیم در مورد حملات DDoS بیشتر بدانیم. یکی از شایع ترین حمله ها، در دنیای اینترنت حملهای موسوم به حمله دیداس میباشد که سرور ها را تحت تاثیر قرار میدهد. حملات DDoS باعث کندی یا قطعی کامل سرور میشود.
این نوع حمله، با ارسال درخواستهای کاذب بسیار زیاد، در یک بازه زمانی کم انجام میشود. مثلا چند هزار درخواست در ثانیه سبب میشود، سرور قدرت پاسخگویی این حجم از درخواست را نداشته باشد و از کار بیفتد. یک مثال ساده در این زمینه، زمانی است که هنگام اعلام نتایج کنکور، سایت سازمان سنجش کند میشود و یا برای مدت زمان کوتاهی از دسترس خارج میشود. این یک حمله عمدی نیست و توسط کاربران واقعی رخ میدهد، اما فرقی با یک حمله عمدی از پیش تعیین شده ندارد.
DDoS چیست؟
DDoS مخفف Distributed Denial of Service میباشد که به منظور از کار انداختن یک سایت در نتیجه دشمنی با مدیر سایت یا یک سرور و شبکه مورد استفاده قرار میگیرد. حمله DDos که نوع پیشرفته تر از حمله های DoS میباشد. حمله داس درخواستها را از یک مکان ارسال میکند. عموما سرور با شناسایی آی پی ارسال کننده، درخواستها از آن مکان مسدود میشود و جلوی حمله گرفته میشود. اما در حمله DDoS ، عموما هکرها از مکان های مختلف با آی پی های گوناگون، حمله میکنند که کار را برای سرور برای شناسایی سخت میکند.

بات نت چیست؟
حملات DDoS با روش های مختلفی امکان پذیر میباشد. جدیدترین روشی که هکرها استفاده میکنند، بات نت میباشد. در این روش شما که مشغول خوانندن این مقاله هستید، ممکن است به طور ناخواسته، بخشی از این حملات باشید. به این صورت که ممکن است با نصب یک نرم افزار آلوده، IP شما به دست هکرها میافتد و برای حملهای گسترده مورد استفاده قرار میگیرد. در حالیکه هیچ اطلاعی ندارید، این موضوع باعث کندی سرعت اینترنت و کاهش ترافیک شما میشود. به دلیل اینکه این نوع حمله گستردهی وسیعی از IP ها را شامل میشود، یکی از خطرناکترین حملات DDoS میباشد. در این حالت، تشخیص و شناسایی آن بسیار دشوار است و هر سروری را دچار مشکل میکند.

سیستم خود را در مقابل DDoS مقاوم کنیم؟
شما میتوانید با سرویس Virtual Private Network هم وب سایت خود و هم سیستم خانگی خود را جهت جلوگیری از حملات DDoS و ورود ناخواسته به Botnet مقاوم کنید. این سرویس با نصب یک نرم افزار روی سیستم، کل داده های شما را رمزگذاری میکند و با مسیریابی آن ها در سرورهای خود، هم امنیت شما را بالاتر میبرد. احتمال هک کردن شما، بخاطر مخفی شدن آی پی، تقریبا به صفر میرسد. وقتی هم آی پی شما مخفی باشد، از ورود شما به یک حمله DDoS جلوگیری میکند و دیگر نگرانی بابت حضور داشتن در یک حمله بات نت وجود ندارد. بعضی از ارائه دهندگان این سرویس، دارای سرورهای ضد DDoS میباشند. به این صورت که ابتدا، IP ها را مورد بررسی و آنالیز قرار داده و سپس اجازه ورود را میدهند. این کار در کمتر از کسری از ثانیه انجام میشود و تاثیری رو سرعت سرویس شما برای کاربر نمیگذارد.
وقتی این سرورها، با تقاضای زیاد و مشکوکی از سراسر دنیا رو به رو میشوند، این یعنی ترافیک ارسالی از سوی باتهای مخرب که برای حمله DDoS طراحی میشود، انجام گرفته است. بلافاصله، دسترسی IP های ورودی را قطع میکنند و اینگونه از این حملات جلوگیری میکنند.
امروزه، با استفاده از ابزار هایی مانند Rasskill و LowOrbit Ion Cannon اکثر افراد بدون داشتن دانش خاصی، میتوانند این حملات را اجرایی نمایند و کاربران را دچار سردرگمی و مشکل کنند. لازم به ذکر است اینگونه حملات در هر صورتی جرم به حساب میآید و با شخص خاطی برخورد قانونی میشود. اگر سرویس هاست شما دچار افت سرعت شده است و احتمال این را میدهید که مورد حمله قرار گرفته اید، آن را با شرکت میزبان هاست خود در میان بگذارید. از آنها بخواهید دسترسی IP های غیرمجاز را برای شما قطع کنند. هرچند که قبل از اینکه شما متوجه شوید، احتمالا شرکت میزبان شما این کار را انجام خواهد داد.چون این حملات باعث افت سرعت و قطعی کامل سرور ها میشود.
شرکت پارس وب سرور سرور های خود را مجهز کرده است. پارس وب سرور، از سخت افزارهایی قدرتمند و نرم افزارهایی استفاده می کند که از این حمله ها جلوگیری میکند. تقریبا این حملات هیچ تاثیری خاصی بر روی سایت های کاربران ما نمیگذارد. پس اگر از این مشکلات خسته شدید ما سرویس های پارس وب سرور را به شما پیشنهاد میدهیم. اگر در این زمینه سوالی دارید کارشناسان بخش فنی آماده پاسخگویی به آن میباشند.
در ادامه مطالب آموزشی زیر ممکن است برای شما مفید باشد:
آموزش مقابله با حملات XMLRPC در وردپرس

























بسیار کامل و جامع توضیح دادین ممنون