امروز ۱۱ - اردیبهشت - ۰۳
دقیقه مطالعه

لاراول چیست؟

لاراول چیست؟
13 - اردیبهشت - 1398

لاراول یکی از فریم ورک های مطرح برای زبان PHP می باشد. شاید برای شما این سوال پیش بیاید که فریم ورک به چه معناست؟ فریم ورک یک ساختار کلی برای نوشتن هر زبان برنامه نویسی می باشد که یک برنامه نویس باید طبق قواعد و چارچوب مشخص شده ی آن عمل کند که کار را برای برنامه نویس راحت تر می کند.فریم ورک همچنین جلوی نوشتن کدهای تکراری را می گیرد که خود عاملی برای استفاده از آن به جای زبان خام برنامه است.
پس وقتی که می گوییم لاراول یکی از مطرح ترین فریم ورک های PHP است نشان دهنده اهمیت آن است.

لاراول چگونه ساخته شد؟

وقتی تیلور اوتل در سال 2011 از فریم ورک CodeIgniter برای PHP خسته شد و آن را کم اهمیت دانست به فکر ساختن یک فریم ورک پیشرفته تر افتاد و اینگونه بود که لاراول 1 به طور آزمایشی در همان سال مورد استفاده قرار گرفت و نسخه های 2,3,4,5 آن طی چهار سال بروزرسانی شدند و با آمدن آخرین نسخه یعنی لاراول 5.1 در سال 2015 به طور کامل مورد استفاده قرار گرفت که باگ های زیادی از آن برطرف گردید و به یکی از بهترین فریم ورک های PHP تبدیل شد.
هم اکنون نسخه 5.8 آن که در فوریه 2019 ساخته شد آخرین نسخه این فریم ورک محبوب می باشد.

اما مزایای لاراول چیست که اینگونه مطرح شده است:

لاراول مزایای بسیار زیادی دارد که در این مقاله سعی می کنیم به صورت مختصر و مفید به بیان آن بپردازیم.
استفاده از معماری MVC که مخفف شده سه کلمه Model, View و Controller هست از ویژگی های این فریم ورک می باشد که وظیفه Model کار با بخش پایگاه داده و وظیفه View ارتباط با کاربر نهایی می باشد این وسط Controller ارتباط بین دو لایه را فراهم می کند وقتی برنامه به این سه بخش تقسیم می شود کمک می کند هسته اصلی از بخش View جدا باشد که هنگام تغییرات دراین بخش هسته اصلی را دچار تغییر نمی کند که یک مزایای بزرگ به حساب می آید.

لاراول با استفاده از خط فرمان artisan این امکان را فراهم می کند تا کارای پیچیده با چند خط کد ساده قابل انجام باشد.

لاراول چیست


لاراول متن باز بوده که شما را قادر می سازد که تغییرات مورد نیاز را طبق نظر خود بر روی آن اعمال کنید. راه اندازی بسیار سریع و امنیت بالا که فقط باید برنامه نویس باشید تا کامل درک کنید امنیت بالا چقدر در برنامه نویسی اهمیت دارد.

در این فریم ورک از کد های تو در تو اجتناب شده است که سردرگمی برنامه نویس را کمتر می کند و کاربر با تست های بسیار ساده می تواند بخش های مختلف را مورد بررسی قرار دهد. این فریم ورک با دیتابیس ارتباط برقرار می کند و اجرای دستورات در آن ساده و راحت می باشد.
سیستم مسیردهی routing در این فریم ورک به صورت اختصاصی توسعه پیدا کرده است و روند های معمولی مانند احراز هویت که برنامه نویسان اجرا می کنند به سادگی قابل انجام است. در کنار تمام این مزایا باید بروزرسانی آسان آن را هم اضافه کرد.

اگر شما یک برنامه نویس هستید که با زبان PHP کار می کنید حتما از فریم ورک Laravel استفاده کنید و از امکانات آن بهره مند گردید.
هاست لاراول تنها یکی از خدماتی است که شرکت ما آن را به بهترین شکل ارائه می دهد. اگر سوالی در این باره دارید کارشناسان ما آماده اند که به آن پاسخ دهند.
ما قبلا آموزش نصب لاراول laravel روی هاست سی پنل را برای شما عزیزان گردآوری کرده ایم که در صورت نیاز می توانید از آن استفاده کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

[bws_google_captcha]