جنگو چیست؟

شاید وقتی مجموعه ی پارس وب سرور به این نتیجه رسید که به صورت تخصصی سرور هایی برای زبان های پایتون (Python) , نود جی اس (NodeJS) و لاراول (Laravel) به مجموعه سرور های خود اضافه کند تصور نمی کرد با خیل عظیمی از کاربرانی رو به رو شود که به این سرویس ها نیاز داشته باشند.
مقاله هایی در مورد آموزش این زبان ها و فریم ورک های مطرح آن ها چه به صورت تصویری و چه ویدئویی در سایت قرار گرفت تا کاربران برای کار با این سرویس ها دچار مشکل نشوند.
اما به دلیل درخواست بالای کاربران برای سرویس هاست پایتون و یا هاست جنگو (Django) تصمیم گرفتیم تا مقاله ای را برای این فریم ورک محبوب بنویسیم که جنگو چیست و چرا این همه محبوب است.
جنگو چیست
جنگو:
آدریان هولوواتی و سیمون ویلیسون در سال 2003 هنگامی که شروع به ساختن برنامه های کاربردی با زبان پایتون کردند کم کم جنگو شکل گرفت. شاید حتی این دو برنامه نویس هم فکر نمی کردند روزی فریم ورک جنگو به حدی مورد استفاده قرار بگیرد که امروزه سایت هایی نظیر Instagram, Mozilla, Washington Times, Disqus, Bitbucke , Nextdoor وPinterest براساس همین فریم ورک نوشته شوند.
Djang o یک فریم ورک متن باز و رایگان است که امکان توسعه وب سایت ها امن و پایدار را فراهم می کند و به دلیل اینکه چند زبانه است می توان سایت های چند زبانه را به راحتی روی آن توسعه داد.
جنگو از نسخه 1 خود که در سپتامبر 2008 رونمایی شد و تا الان که به نسخه 2 رسیده است همواره رشد و پیشرفت خود را حفظ کرده است و هر بار نواقصی که وجود داشته است را برطرف ساخته.
بنابراین جنگو در زمره فریم ورک هایی قرار می گیرد که به موازات زمان پیشرفت می کند که یک نقطه عطف محسوب می شود.
آیا جنگو محبوب است؟
تقریبا هیچ پارامتر خاصی وجود ندارد که بتوان از طریق آن اعلام کرد که یک فریم ورک محبوب است یا نه اما بعضی از سایت ها با شمارش تعداد پروژه های یک فریم ورک و تعداد پرسش های کاربران تا حدی به مقایسه و اندازه گیری محبوبیت یک فریم ورک می پردازند که در مورد جنگو باید گفت بله جنگو بسیار محبوب است.
چرا جنگو محبوب است؟
تقریبا جنگو می تواند برای هر نوع وب سایتی از سایت هایی با مدیریت محتوا گرفته تا شبکه های اجتماعی و سایت های خبری به کار گرفته شود.
این نرم افزار با چارچوب سمت مشتری کارمی کند و تقریباً می تواند محتوا را در هر قالب ( از جمله HTML فیدهای RSS ، JSON ، XML و…) ارائه دهد.
جنگو به وسیله پایتون نوشته شده است و تقریبا در تمام سیستم عامل ها قابل اجرا است و نیاز به پلتفرم خاصی بر روی سرور ندارد و می توانید برنامه را در بسیاری از نرم افزار های لینوکس, ویندوز و mac اجرا کنید.
جنگو در برنامه نویسی از اصل تکرار نکردن خود استفاده می کند و این بدین منظور میزان کد ها را کاهش می دهد و از نوشتن کد های تکراری جلوگیری می کند و هیچ کپی غیر ضروری وجود ندارد.
امنیت:
اگر بخواهیم جنگو را از نظر امنیت بررسی کنیم هنوز به مزایای بهتری از این برنامه می رسیم
جنگو با ارائه چارچوبی به نام “do the right things” یا (انجام کار های درست) از اشتباهات رایج بسیاری جلوگیری می کند که به برنامه نویس کمک شایانی می کند.
جنگو با ذخیره کردن رمز عبور و کد نگاری کردن آن هر بار که رمزی زده می شود با بررسی کد های ایجاد شده و کدگشایی کردن آن جلوی هک شدن رمز را می گیرد بنابراین بسیار مشکل بتوان تصور کرد رمزی در سیستم جنگو هک شود.
جنگو به طور پیش فرض جلوی بارگذاری کد های خطرناک را می گیرد و مانع از قرار دادن کدهایی توسط مهاجمان درون سیستم می شود.
پس اگر بخواهیم جنگو را از نظر امنیت بررسی کنیم به یک فریم ورک فوق العاده عالی می رسیم که ضریب نفوذپذیری بسیار پایینی دارد.
نتیجه گیری:
با دلایلی که گفته شد مشخص می شود همواره فریم ورک django برای ایجاد یک وبسایت فوق العاده می باشد.
اما متاسفانه در ایران شرکت هایی که هاست پایتون ارائه می دهند بسیار کم است.
اما اصلا جای نگرانی نیست. شرکت پارس وب سرور با خرید سرور هایی فوق العاده قدرتمند و بهینه شده این مشکل را برطرف کرده و شما می توانید با به کارگیری هاست های پایتون به نصب این فریم ورک محبوب بپردازید
توصیه ما به شما این است قبل از نصب جنگو فیلم آموزش نصب جنگو در هاست را مشاهده کنید.

آموزش غیرفعال کردن دستی افزونه های وردپرس
![خطای دسترسی به دیتابیس در لاراول [Access denied for user] خطای دسترسی به دیتابیس در لاراول [Access denied for user]](https://parswebserver.com/wp-content/uploads/2023/09/laravel_db_errore_pws-415x235.jpg)
خطای دسترسی به دیتابیس در لاراول [Access denied for user]

آموزش فعالسازی SSL در هاست

ساخت دیتابیس مونگو دی بی و اتصال به studio 3t

فعال کردن extension های php در cPanel

جلوگیری از ارتباط لینک های خارجی پیشخوان وردپرس

مشاهده لاگ های سایت در Raw Access سی پنل

معرفی سرویس Webalizer در سی پنل

معرفی سرویس آمار سی پنل Awstats

معرفی سرویس Virus Scanner در سی پنل

معرفی قابیلت Track DNS در سرویس های سی پنل

معرفی بخش BoxTrapper در سی پنل

قابلیت Greylisting در سی پنل

آموزش مسدود سازی IP با استفاده از IP Blocker سی پنل

ایجاد رکوردهای DNS در ZoneEditor سی پنل

بررسی Bandwidth در سرویس سی پنل

کد EPP چیست

جلوگیری از دریافت ایمیل های خاص در سی پنل

آموزش ایجاد ساب دامنه در هاست سی پنل

آموزش مدیریت فضای ایمیل سی پنل

آموزش رفع ارور 502 Bad gateway

آموزش غیرفعال کردن دستی افزونه های وردپرس
![خطای دسترسی به دیتابیس در لاراول [Access denied for user] خطای دسترسی به دیتابیس در لاراول [Access denied for user]](https://parswebserver.com/wp-content/uploads/2023/09/laravel_db_errore_pws-415x235.jpg)
خطای دسترسی به دیتابیس در لاراول [Access denied for user]

راهنمای بررسی و رفع کندی وب سایت
![راهنمای اسلاگ فارسی در جنگو [persian slug for django] راهنمای اسلاگ فارسی در جنگو [persian slug for django]](https://parswebserver.com/wp-content/uploads/2023/08/Slug-django-415x235.jpg)
راهنمای اسلاگ فارسی در جنگو [persian slug for django]

آموزش اضافه کردن امضای دیجیتال به webmail

راهنمای رفع خطای MODULE_NOT_FOUND در Nodejs

چرا باید هاست اختصاصی خریداری کنیم؟

نحوه عیب یابی وردپرس

آموزش انتقال ایمیل های دایرکت ادمین به سی پنل
